Op zoek naar scrum?

scrum
Wat is Scrum? Projectmanagement-training.nl.
Uit onderzoeken van de Scrum alliance in 2013 en 2015 bleek dat van alle agile methodes de toepassing van scrum is gestegen van 40% in 2013 naar 95% in 2015 om vervolgens weer iets te dalen naar 89% in 2017.
seo optimalisatie
Scrum Het Effectieve Werken.
Tips voor toepassen. Verdiep je in je de Scrum methode. Kies een project en laat je eerste project door een goede ervaren en leuke Scrum Master begeleiden. Wil je meer informatie over een cursus time management, bekijk dan onze trainingen.
training
Wat is Scrum? Prowareness Dé Scrum specialist van Nederland!
Het Scrum framework kent een aantal Scrum Events. Al de Scrum Events zorgen voor regelmaat en door de Scrum Events structureel te houden, wordt de vraag ernaar kleiner. Alle Scrum Events worden getimeboxed, hebben een ander doel en dragen bij aan het opleveren van een werkend product.
master
Scrum training: Scrum Foundation in 1 dag fysiek of een halve dag virtueel Xebia Academy.
Misschien ben je net begonnen bij een organisatie die Scrum gebruikt, of staat jouw huidige rol op het punt te veranderen door een Agile transformatie. Wat de reden ook is, deze Scrum Foundation training leert je binnen 1 dag de basics van Scrum!
Scrum Facilitators.
De Professionele Scrum Master II Gevorderd De cursus is een 2-daagse Advanced Scrum Masterclass die ontworpen is om Scrum Masters te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. De PSM II-opleiding is bedoeld voor Scrum Masters met ten minste één jaar ervaring die hun kennis en vaardigheden als Scrum Master willen laten groeien.
Wat zijn de verschillen tussen agile, lean en scrum?
De laatste jaren is scrum ook erg populair binnen het bedrijfsleven. Scrum is één van de methodieken die een bedrijf kan toepassen om agile te kunnen werken. Bij scrum wordt gewerkt met zelfsturende multidisciplinaire teams. De teams werken in sprints die 2 tot 4 weken duren.
House of Control.
Scrum is in eigen woorden de lean and mean variant van RUP. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat Scrum op dit moment veruit de populairste ontwikkelmethodiek is. De 4 basisbeginselen en 12 uitgangspunten van Scrum staan op de pagina agile ontwikkelmethode.
De 8 taken van een Scrum Master Wat doet een Scrum Master?
De Scrum Master helpt degenen buiten het Scrum Team om te begrijpen welke van hun interacties met het Scrum Team nuttig zijn en welke niet. De Scrum Master helpt iedereen deze interacties te veranderen om de waarde gecreëerd door het Scrum Team te maximaliseren.
Scrum Master opdrachten voor Zelfstandig Professionals HeadFirst.
Zelfstandig Professionals / Scrum Master / Scrum Master. Als scrum master heb je een leidende rol binnen scrum teams. Jij zorgt ervoor dat de ontwikkelteams en de product owner de methodiek effectief gebruiken. Als scrum master ben jij niet zozeer de manager van het scrum team.
Scrum nieuws artikelen Frankwatching. Scrum nieuws artikelen Frankwatching.
De collectie Scrum wordt je aangeboden door: Aangeboden door.: In de Frankwatching Topics vind je praktische artikelen, case studies, onderzoeken, recensies, reportages, strategie en trendartikelen die je niet mag missen. Thematisch en overzichtelijk in een dossier gezet door de redactie.

Contacteer ons