Zoeken naar tandarts

tandarts
Veilig tanden bleken zónder peroxide - HelloWhite Den Haag.
Belangrijk om te weten is dat deze cijfers een gemiddelde zijn van alle mensen die bij ons langskomen om hun tanden te laten bleken. Het uiteindelijke resultaat is onder meer afhankelijk van je genetische aanleg, mondhygiëne en de initiële kleur van je tanden de kleur vóór de behandeling. Zo kan het zijn dat bij dezelfde behandeling het gebit van de één witter wordt dan dat van de ander. Je kan zowel een minder goed als een beter resultaat boeken dan de indicatie van tevoren aangeeft. Aan deze indicatie kunnen dus geen rechten worden ontleend. Natuurlijk heb je wel altijd recht op onze unieke Witgarantie worden: je tanden na onze behandeling geen enkele tint lichter? Dan krijg je van ons dezelfde behandeling gratis! Klik hier om onze maatregelen omtrent COVID-19 te bekijken. VEILIG TANDEN BLEKEN. Tanden bleken Delft. Tanden bleken Leiden. Teeth whitening The Hague. VOLG ONS OP FACEBOOK. 2511 XR Den Haag.
Welkom bij Tandartspraktijk Spaarne uw tandarts in Hoofddorp.
023-561 80 70 balie@tpspaarne.nl. Facing Tandartspraktijk Hoofddorp Spaarne. Wat is facing. Met een facing kan de vorm of de kleur van een tand worden gewijzigd. Zo kan de tandarts een spleetje tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, verkleurde tanden weer wit maken en scheve tanden verbergen.
De kliniek voor veilig tanden bleken en echt witte tanden.
Een stralende witte glimlach, dat willen we natuurlijk allemaal wel. Het internet staat vol met trucjes zoals je tanden poetsen met citroensap en allerlei bleekkits voor thuis. Werkt dit echt? We vroegen het aan Nils van Calcar, tandarts en docent aan Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam ACTA. Volgens Nils zijn er natuurlijke methodes die onschuldig zijn en niet zoveel teweegbrengen. Zoals knapperige groente en fruit eten. Dit heeft een schurende werking en zou een beetje verkleuring van je tanden kunnen afschuren. Het meest schurende eten wat ik kan bedenken is andijviestamppot. Een ander schurend effect heeft poetsen met bakpoeder, maar dat raadt Nils niet aan: Het bakpoeder schuurt een laagje van je glazuur weg. Een andere populaire manier om je tanden op een natuurlijke manier te bleken is met fruit.
tandarts hoofddorp
Een tandarts kan zich inschrijven in het Kwaliteitsregister Tandartsen. Het KRT is een onafhankelijk openbaar kwaliteitsregister waarin de bij- en nascholing van de tandarts wordt vastgelegd. 2134 XT Hoofddorp. Contact 023 561 9595. Zaaiersstraat 9 2151 CK Nieuw-Vennep. Contact 0252 67 4820. Back to top. Alle rechten voorbehouden. Powered by Papoola Solutions. Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer. Kies een praktijk. Zaaiersstraat 9 Tandartspraktijk Nieuw-Vennep. Brandaris 2 Tandartsenpraktijk Hoofddorp.
Tandartspraktijk Zevenhoven.
U kent vast het gezegde 'voorkomen' is beter dan genezen. Dat geldt ook voor uw gebit. Enkele belangrijke aspecten zijn op de juiste manier poetsen, flossen, stokeren of ragen en regelmatige controle van uw gebit door onze tandarts en het team. Meer info
tandarts turkije
Tandarts Mondhygiënist Noordereiland Zwolle - TNOZ.
Maandag: 8:00: - 12:30: 13:30: - 17:00: uur. Dinsdag: 8:00: - 12:30: 13:30: - 17:00: uur. Woensdag: 8:00: - 12:30: 13:30: - 17:00: uur. Donderdag: 8:00: - 12:30: 13:10: - 16:30: uur. Vrijdag: 8:00: - 12:30: 13:10: - 16:30: uur. meer informatie
tandarts-schuytvaart.nl.
Neem dan telefonisch contact met ons op maar kom NIET naar de praktijk. Gedurende de reguliere openingstijden kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0481-351103. Bij spoedgevallen buiten reguliere werktijden kunt u het volgende nummer bellen: 0900-1515. Het team van Tandartspraktijk Schuytvaart.
Tandarts Enschede Tandheelkundig centrum Zuiderval.
Raadpleeg in deze situatie direct uw tandarts. U kunt zich via ons online inschrijfformulier inschrijven als nieuwe patiënt. Wilt u langskomen voor een periodieke controle? Als u een afspraak voor een behandeling of een pijnklacht wilt maken, dient u telefonisch contact op te nemen. Uw tandarts in Enschede.
Tandartspraktijk de Tandarts Praktijk voor algemene tandheelkunde, orthodontie, parodontologie Heerde. Aangesloten bij de KNMT.
T-scan, bij onbegrepen pijnklachten, hoofdpijn en schouderklachten. Welkom bij De Tandarts. Voor meer informatie, klik op de onderstaande link.: Coronavirus en uw mondzorg. Ook in coronatijd zijn controles belangrijk. Molenweg 40 A. 8181 BJ Heerde. Maandag: 08.00 tot 12.00. 13.00 tot 17.00.
Dom Tandartsen Uw Tandarts in Amsterdam Zuid.
Bent u bang voor de tandarts, zoekt u met spoed een tandarts of wilt u meer weten over de behandelingen die wij verrichten? We hebben de belangrijkste informatie voor u verzameld op onze site. Staat uw vraag er niet tussen?
Tandarts Delft - Tandartspraktijk Wippolder.
Bij Tandartspraktijk Wippolder zijn vier tandartsen, een mondzorgkundige en drie assistentes werkzaam die allen door middel van hun kennis, ervaring en behendigheid zeer deskundig te noemen zijn. Onze tandartsen hebben affiniteit met kinderen en angstige patiënten. Een van onze tandartsen is tevens werkzaam als tandarts in de geestelijke gezondheidszorg.
Tandarts in Amsterdam: iSmile-Tandartspraktijk.
Praktijk in Amsterdam Zuid. 020 218 4257 Hoofdweg 020 675 1389 Lutmastraat. Nieuwe patiënten zijn welkom: geen wachtlijst! Tandarts voor het hele gezin. Laagste narcose tarieven van Nederland. Voordelen van Tandartspraktijk iSmile. Patiënten beoordelen ons met een 91, op Zorgkaart Nederland. Multiculturele praktijk: We kunnen eventueel ook communiceren in het Engels, Spaans, Portugees, Arabisch, en Turks. Gespecialiseerde kinder en angsttandarts, zonder wachtlijst! Alle specialismen onder 1 dak. Laagste narcose kosten van Nederland. Vanaf 1 februari geopend: onze vestiging in Amsterdam-Zuid! We zijn te vinden op Lutmastraat 15H, 1072 JL Amsterdam. Kroon en brugwerk. Kunstgebit en protheses. Tandarts in Amsterdam: iSmile. iSmile is een tandarts in Amsterdam West en Zuid. In onze praktijken streven wij naar een aangename ervaring voor u en uw gezin. Dit doen we door uitgebreid de tijd te nemen en de behandeling stap voor stap uit te leggen in duidelijk en begrijpelijk taalgebruik. Wanneer u angstig bent voor de tandarts kunnen we rustgevende pilletjes toedienen of gebruik maken van lachgas. Tevens behoort een behandeling onder narcose tot de mogelijkheden.
Tandartspraktijk Van Mierlo Sieben Tandartspraktijk Van Mierlo Sieben.
Tandartspraktijk Van Mierlo Sieben. Tarieven en notas. Welkom bij Tandartspraktijk Van Mierlo en Sieben. Vrijdag 01 oktober is de praktijk gesloten. Voor pijnklachten zie Spoed. Vanaf maandag 04 oktober staan wij u graag weer te woord! Patiënt worden in onze praktijk?
Tandarts Hoofddorp Tandartsenpraktijk Pinke Beijerinck. Aangesloten bij de KNMT.
023 - 561 46 68. Tandarts Hoofddorp Tandartsenpraktijk Pinke Beijerinck. We streven naar een langdurige en vertrouwde zorgrelatie. Voorop staan uw persoonlijke wensen, kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg in een vertrouwde ontspannen sfeer. Er werken twee vaste tandartsen implantoloog, een vaste mondhygiëniste en twee preventieassistentes.

Contacteer ons